Skjul Chrome-faner fra menyen Nylige apper i Android 5.0 Lollipop

Den nylig lanserte Android 5.0 Lollipop oppdateringen kommer med et helt nytt grensesnitt med materialdesign, vakre overgangsanimasjoner, låseskjermvarsler, forbedrede hurtiginnstillinger, fornyet multitasking-grensesnitt (nylig), støtte for flere brukere på telefonen, batterisparemodus, Ikke forstyrr-funksjon, prioriterte moduser og en mye mer. I Lollipop har multitaskingen utviklet seg og nyere apper vises i form av en kortstabel. Man kan ganske enkelt bla for å navigere gjennom stabelen med nylig åpnede apper og sveipe kortet til venstre eller høyre for å lukke den spesifikke oppgaven. De nye siste appene i Android 5.0 viser individuelle faner åpnet i Google Chrome-nettleseren i selve skuffen for nylige apper, for enklere tilgang.

Som standard vises Chrome-faner sammen med nyere apper, noe som er ganske nyttig og samtidig irriterende. Det er fordi når faner og apper slås sammen i telefonens appbytterbrett, kan brukere verken se eller bytte mellom faner fra selve nettleseren. Dette kan irritere brukere som foretrekker den gamle tradisjonelle måten og har tonnevis av faner åpnet i Chrome-nettleseren. Vel, det er valgfritt for nå, og du kan enkelt deaktivere det!

Slik fjerner du Google Chrome-faner fra Nylige apper i Lollipop

For å forhindre at Chrome-faner vises med Nylige apper i Android 5.0, åpne Chrome-nettleseren på enheten din, gå til menyen og velg Innstillinger. I innstillinger velger du "Slå sammen faner og apper"-alternativet og slå det av. Klikk OK for å bekrefte. Fanene vil nå vises som før.

Merk: «Slå sammen faner og apper»-innstillingen er synlig i begge versjoner av Chrome, og bare på telefoner som kjører Android 5.0 Lollipop. Tilsynelatende, hvis du bruker et nettbrett som Nexus 7 eller Nexus 10, vil du ikke se faner i nyere apper eller et alternativ for å aktivere/deaktivere funksjonen i Chrome. Det er fordi nettbrett har skrivebordslignende brukergrensesnitt.

Tips via [Reddit]

Tags: AndroidAppsBrowserGoogle ChromeLollipopMobiltips