Hvordan kjøre Instagram i fullskjermmodus på iPad

Til tross for at det er et av de mest populære sosiale nettverkene, har Instagram ennå ikke brydd seg om å lansere en dedikert app for iPad. Dette er overraskende med tanke på iPad-økosystemet og også skuffende for folk som foretrekker å bruke nettbrett for sosiale nettverk. Tilsynelatende er den eneste måten du kan få Instagram på iPad enten ved å installere iPhone-versjonen eller få tilgang til den via en nettleser.

Instagram iPhone-app vs Progressiv nettapp (på iPad)

Når det er sagt, gir iPhone-versjonen av Instagram en dårlig brukeropplevelse på iPads store skjerm. Årsaken er at appen er radikalt liten i størrelse og har utdaterte elementer sammenlignet med iPhone-appen. Dessuten mislykkes den i å utnytte iPads skjermeiendom selv om du skalerer opp appstørrelsen og gjør det resulterer i en dårlig oppløsning. Det som er overraskende er at det heller ikke er støtte for landskapsmodus.

Instagram Progressive Web App for iPad

Heldigvis finnes det en enkel løsning for å oppleve Instagram på en iPad på en relativt bedre måte, om ikke den beste. Du kan gjøre det ved å installere Instagrams progressive nettapp (PWA) på iPaden din. Det er tilsynelatende den beste måten å gjøre Instagram-appen på fullskjerm på iPad. PWA fungerer ganske bra på iPad og uten Safari eller Chrome-nettleser.

I motsetning til iPhone-versjonen, utvider den seg over hele skjermen og det også i høy oppløsning. Nettappen lar deg også se Instagram i liggende modus på iPad, noe som ikke er til stede selv i den opprinnelige appen.

Det er unødvendig å si at det også er få mangler siden dette er en nettapp og ikke en innebygd app for iPad.

Du kan for eksempel ikke legge ut et bilde, en video eller til og med en Instagram-historie ved å bruke nettappen, noe som er en grusomhet. Du kan imidlertid se historier, profiler og innlegg fra personer du følger på Instagram. I tillegg kan du like innlegg, søke i profiler, oppdage personer, legge til kommentarer, følge eller slutte å følge brukere, se varsler, få tilgang til profilen din og mye mer.

LES OGSÅ: Få mørk modus i Instagram på Android

Hvordan få Instagram i fullskjerm på iPad

Uten videre, la oss se hvordan du kan installere Instagram-nettappen på iPad.

  1. I iOS 13, besøk instagram.com i Safari.
  2. Trykk på "Del"-knappen og velg "Legg til på startskjermen".
  3. Åpne Instagram-nettappen fra startskjermen.
  4. Logg på Instagram-kontoen din.
  5. Det er det. Du kan nå utforske Instagram, både i stående og liggende modus.

Vi håper fortsatt at Instagram slipper en innebygd app som er skreddersydd spesielt for iPad. Inntil da er denne nettappen et flott alternativ for iPad-brukere med mindre de vil legge ut oppdateringer eller dele historier.

Tipskreditt: @joshuamarino

Tagger: InstagramiOS 13iPadsafariTips