Video – En forhåndsvisning av forbedrede funksjoner i Windows 8

Den offisielle 'Building Windows 8' MSDN-bloggen som nylig ble lansert har delt informasjon om noen av de nye og forbedrede funksjonene som anses å være introdusert i Windows 8. Microsoft har som mål å revidere og forbedre det grunnleggende filbehandlingen i Windows 8 som inkluderer disse vanlige men mest brukte funksjoner: Kopier, Flytt, Gi nytt navn og Slett.

Disse kjernefilbehandlingskommandoene, samlet referert til som "kopieringsjobber", vil tilby en flott opplevelse i neste versjon av Windows OS. Fokuset er å forbedre opplevelsen til brukere som er involvert i høyvolumskopiering med Explorer, ønsker mer kontroll, mer innsikt i hva som skjer mens de kopierer, og en renere, mer strømlinjeformet opplevelse.

I Windows 8 har vi tre hovedmål for våre forbedringer av kopiopplevelsen:

  • Ett sted for å administrere alle kopieringsjobber: Lag én enhetlig opplevelse for å administrere og overvåke pågående kopieringsoperasjoner.
  • Klart og konsist: Fjern distraksjoner og gi folk nøkkelinformasjonen de trenger.
  • Brukeren har kontroll: Gi folk kontroll over kopieringsoperasjonene deres.

Basert på disse målene har de gjort fire store forbedringer av kopiopplevelsen. Nedenfor er en kort video demo av disse forbedringene:

Undersøk offisielt blogginnlegg for detaljert informasjon med skjermbilder.

Windows 8 har også robust USB 3.0-støtte

Med gjennomstrømning opptil 10 ganger raskere enn USB 2.0 og forbedret strømstyring som resulterer i lengre batterilevetid, introduserer USB 3.0 overbevisende grunner til å forbedre verdens mest populære PC-grensesnitt.

Video – En forhåndsvisning av USB 3.0 i Windows 8

Les offisielt blogginnleggfor detaljert info.

Vi håper MS vil fortsette å dele flere interessante ting om Windows 8. 🙂

Tagger: MicrosoftWindows 8