Xiaomi Mi 4 praktiske bilder (indisk 3G-variant)

Xiaomi lanserte offisielt den mye etterlengtede smarttelefonen 'Mi 4' i India for noen dager tilbake til en pris på Rs. 19.999. Tilsynelatende er mange mennesker skuffet over prisene på Mi 4, da den ikke er rimeligere, spesielt for en telefon som mangler 4G LTE og kommer med 16 GB av lagring. Men når det kommer til design og utseende, ser Mi 4 virkelig vakker og premium ut. Mi 4 har en unibody-design med en metallrammekonstruksjon, og sidene har polerte avfasede kanter. I følge Xiaomi, en 309g stålplate gjennomgår 40 trinn og 193 prosesser for å lage den lekre 19g stålrammen for Mi 4. Det utskiftbare bakpanelet er laget av en høykvalitets blank plast med et gittermønsterdesign på. Mi 4 har superslanke rammer på 2,63 mm, enhetens formfaktor og vekt føles perfekt i hånden.

Mi 4 har en 5-tommers IPS Full HD-skjerm beskyttet med Corning OGS-glass, et 13 MP primærkamera og et 8 MP frontkamera. Den har også en IR-blaster på oversiden som gjør Mi 4 til en universell fjernkontroll. I forhold til forgjengeren Mi 3 er Mi 4 betydelig kompakt i størrelsen, med avrundede hjørner som gjør den mye behagelig å holde. Telefonen måler 139,2 x 68,5 x 8,9 mm og veier 149 gram. På noen måter gir den opplevelsen av å bruke en iPhone som kjører Android OS, med MIUI 6 topping. Kanskje det beste av begge verdener!

På lanseringsarrangementet for Mi 4 fikk jeg tak i 16 GB hvit versjon av Xiaomi Mi 4. Så nedenfor er noen praktiske bilder av Mi 4 i India. Ta en titt!

Tips – For å se bilder i full størrelse, høyreklikk på et bilde og velg "Åpne bilde i ny fane" mens du ser det i lysboksbildevisning.

Mi 4 fotogalleri (indisk 3G-versjon) –

     

     

     

     

Mi 4 offisielle bakdeksler

     

Mi 4 kommer i salg fra 10. februar, online på Flipkart for Rs. 19.999.

Tags: AndroidMIUIBilderXiaomi