Last ned Windows Server 8 Developer Preview

På den andre dagen av BUILD-konferansen presenterte Microsoft en rekke forbedringer av sine utviklerverktøy og -teknologier. Utviklerforhåndsvisningen av Windows Server 8 er nå tilgjengelig for testere, sammen med utviklerforhåndsvisninger av Visual Studio 11 og .NET Framework 4.5, kun for de med et MSDN-abonnement.

Nedenfor er et utdrag fra den offisielle pressemeldingen:

Windows Server 8: Det skyoptimaliserte serveroperativsystemet

Windows Server 8 bruker Microsofts erfaring med å bygge og drifte den offentlige Windows Azure-skyen for å gi et skyoptimalisert operativsystem fokusert på levering av applikasjoner, interoperabilitet innenfor dagens forskjellige IT-miljøer, høyytelsesvirtualisering og sterke koblinger til offentlige skyer.

Windows Server 8 gir multi-tenant-infrastruktur for skytjenester med betydelige forbedringer for å redusere kostnadene ved høy tilgjengelighet og for å automatisere tjenesteadministrasjon. Som en åpen applikasjon og nettplattform som deler felles administrasjons-, identitets- og utviklingsverktøy med Windows Azure, gir Windows Server 8 utviklere og IT-fagfolk i stand til å levere tjenester på tvers av deres valg av private og offentlige skymiljøer, eller en kombinasjon av begge.

Windows Server 8 Developer Preview er tilgjengelig for MSDN-abonnenter. Last ned her: //msdn.microsoft.com/en-us/windowsserver/

Kryss av 'Windows Server 8: En introduksjon' for flere detaljer.

Etiketter: Microsoftprogramvare