Vakre gratis julebilder for Android

Her er noen fantastiske levende bakgrunnsbilder for å nyte høytiden, kjølige vintre og velkommen den kommende julen og nyttåret 2012. Samsung Dallas Technology Labs har sluppet et par gratis levende bakgrunnsbilder for Android for å blende smarttelefonskjermen denne høytiden med sine kule og vakre animerte bakgrunnsbilder.

1. Samsung Parallax Winter LWP

En parallakserende vinterscene for å minne deg om vinterferien og julesesongen. Du kan tilpasse snøfnuggtypen, hastigheten og antallet på skjermen fra innstillingsmenyen.

   

Last ned her

2. Samsung Carnival Live Bakgrunn

Levende blomsterhjul som roterer og blander seg i en rekke farger. Mulighet for å konfigurere og tilpasse blomstertype, hastighet og antall blomster på skjermen.

   

Last ned her

3. 3D Jul Live Wallpaper Fr

Denne av Jetblack Software er en virkelig flott og en av de beste gratis live-bakgrunnene for julesesongen for Android. 3D Christmas Live Wallpaper Free er et fantastisk 3D levende bakgrunnsbilde med et glitrende juletre av lys, pluss en spennende nedtelling til jul. Nedtellingen kan settes til Juledag, Nyttårsdag, Julaften osv. Den tilbyr tilpasningsmuligheter for å konfigurere grafikkytelse, gjengivelseskvalitet, detaljnivå og nedtellingstype. Kvaliteten er enkel fantastisk og skarp, prøv det ut!

   

   

Last ned her

Håper du liker live bakgrunnsbilder ovenfor. Ha en flott jul og nytt år videre. ?

Tags: AndroidMobileWallpapers