Nomad ChargeKey – Ultra Compact Key-størrelse Micro USB & Lightning-kabel

Husker du ChargeCard? En av de første mest bærbare USB-ladekabelene i kredittkortstørrelse for iPhone og Android. Chargecard-prosjektet var en del av en Kickstarter-kampanje som viste seg å være ganske interessant og samlet inn over $160 000 midler, 3 ganger av $50 000-målet. Nå har Nomad, produsentene av Chargecard introdusert et lignende nytt produkt "ChargeKey”, en kabel i nøkkelstørrelse som er enda mer mindre og bærbar enn Chargecard!

ChargeKey er verdens minste, nøkkelformede kabel som passer rett på nøkkelringen og kan følge med lommeboken din. Denne ultratynne og lette kabelen gir deg fordelen med å ha en USB-kabel for lading eller synkronisering av telefonene dine, uansett hvor du går. Det frigjør deg fra bryet med å bære lange sammenfiltrede kabler, og det er sjeldne sjanser for å forlate det.

ChargeKey er lett, superbærbar, svært nyttig og din perfekte reisefølge!

Design – ChargeKey er bare 3 tommer lang og 2,5 mm tykk med solid plast i begge ender, den ene enden har standard USB og den andre har en Micro USB-plugg for Android (og andre kompatible enheter), mens Lyn versjon er også tilgjengelig for iPhone 5/5S/5C og Lightning iPads. Midtpartiet er fleksibelt, laget av slitesterk gummi og designet for å kunne bøyes. Den lille kabelen er bygget for å lade og synkronisere, og begge kontaktene passer godt, noe som er bra med tanke på at kabelen er for liten og lett kan tas av. La oss lade enhetene dine sømløst mens du er på farten ved å koble den til din bærbare datamaskin, bærbare powerbank, etc.

Vår oppfatning – I likhet med ChargeCard er ChargeKey tilgjengelig i 2 versjoner – Lightning og Micro USB. Alle de spesifikke produktene er priset til $25 hver, noe som er anstendig med tanke på at dette er et unikt og kult produkt som tilbyr full funksjonalitet.

P.S. Takk Nomad for at du sendte oss anmeldelsesenheten.

Tags: TilbehørAndroidGadgetsiPhoneReview