Få Android 6.0 Marshmallow påskeegg på Lollipop uten rot

Google har tradisjon for å inkludere påskeegg i alle versjoner av Android, og de har blitt bedre over tid. Påskeegget ble enda mer interessant som lanseringen av Android 5.0 Lollipop som har et minispill som ligner på det veldig populære Flappy Bird. Google har gjemt et lignende påskeegg i den nyeste versjonen av Android, det vil si Marshmallow, men med noen fine GUI-endringer.

   

De Marshmallow påskeegg har Marshmallow-maskoter på en pinne og lar deg legge til 5 ekstra spillere, totalt 6 i forskjellige farger på Android-logoen. Vennene dine kan bli med ved å trykke på +-ikonet øverst for å spille med, eller du kan ganske enkelt bruke flere fingre for å kontrollere droidene. Denne er imidlertid mye tøffere enn den på Lollipop. 🙂

Når det kommer til punktet, kan de som kjører Lollipop og fortsatt vil prøve ut Marshmallow påskeegg gjøre det ved å installere en liten app. Appen som heter 'Marshmallow Land' krever ikke root og trenger bare tillatelse for vibrasjon, et nødvendig element i spillet. Appen fungerer som en sjarm og støtter enheter som kjører Android v5.0 og nyere. Den integreres godt og kan settes som standard påskeegg, eller du kan ganske enkelt starte den fra appskuffen når du vil. Instruksjonene for å lansere påskeegget er de samme og nedenfor er en video demo (av Max Patchs) av det i aksjon.

Last ned Marshmallow Land [Tilgjengelig på Google Play]

Tags: AndroidGoogleLollipopMarshmallowTricks