Slik aktiverer du 2-trinns bekreftelse for Twitter-kontoen din

Twitter har endelig implementert en ny sikkerhetsfunksjon "påloggingsverifisering”, en form for tofaktorautentisering for å bedre beskytte Twitter-kontoen din. Funksjonen ligner den som nylig ble tatt i bruk av Google, Dropbox og Microsoft for å beskytte brukerkontoene deres mot hackere. Prosessen involverer en telefonbasert tofaktorautentisering siden en kode sendes til telefonen din via SMS, som brukeren må legge inn sammen med brukernavnet og passordet når han logger inn på Twitter-kontoen sin.

For å aktivere 2-trinns bekreftelse for Twitter-kontoen din, følg trinnene nedenfor:

1. Gå til siden med kontoinnstillinger.

2. Rull ned til «Krev en bekreftelseskode når jeg logger på». Klikk på lenken «legg til en telefon», og velg deretter land, telefonnummer og operatør. Klikk på Aktiver telefon.

3. Du blir nå bedt om å sende en SMS 'Tekst til 53000' for aktivering.

4. Aktiver alternativet "Krev en bekreftelseskode når jeg logger på" og twitter vil nå sende en testmelding til telefonen din for å bekrefte at telefonen din kan motta meldinger.

5. Klikk "Ja" når du mottar testmeldingen.

Det er det. Nå blir du bedt om å skrive inn en sekssifret kode (sende til telefonen din via SMS) hver gang du logger på twitter.com.

Med påloggingsverifisering aktivert, vil de eksisterende programmene dine fortsette å fungere uten avbrudd. Hvis du trenger å logge på Twitter-kontoen din på andre enheter eller apper, kan du gå til applikasjonssiden din for å generere et midlertidig passord for å logge på og autorisere den applikasjonen.

~ Du kan kanskje ikke registrere deg for påloggingsverifisering hvis twitter ikke støtter mobiltelefonleverandøren din.

Tags: NewsSecuritySMSTipsTwitterUpdate