Sett Chrome som standardnettleser i Realme ColorOS

Android-smarttelefoner fra forskjellige OEM-er kjører vanligvis på tilpasset brukergrensesnitt som har en tendens til å endre det generelle utseendet til telefonen. For eksempel sees ColorOS basert på Android OS på OPPO- og Realme-enheter, mens Xiaomi-telefoner kjører på MIUI. På den annen side har OnePlus OxygenOS som tilbyr en nesten-lager Android-opplevelse med nesten ingen bloatware.

Det som er felles med tilpasset OS er at de har flere innfødte apper forhåndsinstallert, for eksempel nettleser, appbutikk, musikkapp, galleri, assistent og mer. Kanskje hvis du ikke er en fan av aksjeapper og foretrekker å bruke Google-apper eller tredjepartsapper i stedet. I et slikt tilfelle kan du ganske enkelt endre standardappene og unngå å bruke aksjeappene som heller ikke kan avinstalleres. La oss se hvordan du kan endre standard nettleserapp på Realme-enheter som kjører på ColorOS.

Gjør Chrome til standardnettleseren på Realme-telefoner

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Rull ned og åpne "Appadministrasjon".
  3. Trykk på "Standard app".
  4. Velg "Nettleser" og trykk på "Chrome". Trykk på "Endre nettleser" for å angi Chrome som standard nettleser.
  5. Det er det. Åpne nå eventuelle lenker, og de åpnes direkte i den valgte appen.

På samme måte kan du endre standard appinnstillingene for startprogram, telefon, meldinger, kamera, bilder-app, musikk, e-post og videospiller.

I SLEKT: Hvordan endre standard nettleser i Xiaomis MIUI

Merk: Vi har prøvd trinnene ovenfor på Realme XT som kjører ColorOS v6.0.1. Fremgangsmåten bør imidlertid være lik for andre Realme-telefoner, inkludert Realme 2, 2 Pro, 3, 3 Pro, 5, 5 Pro, C2 og så videre.

LES OGSÅ: Slik fjerner du Truecaller som standard ringeapp

Tagger: AndroidAppsBrowserChromeColorOS