Asus Zenfone Live med sanntids forskjønningsteknologi lansert til Rs. 9.999

På et arrangement i New Delhi i dag avduket Asus Zenfone Live som er verdens første smarttelefon med en maskinvareoptimalisert sanntidsforskjønningsteknologi. Zenfone Live ZB501KL ble annonsert tilbake i februar i år, men har nå kommet til India til en pris av Rs. 9.999. Telefonen kommer med en BeautyLive-app som integreres sømløst med Facebook, Instagram og YouTube for å forskjønne live-streaming. Appen bruker en programvarealgoritme kombinert med maskinvareakselerasjon for å jevne ut huden og fjerne urenheter i sanntid.

Asus Zenfone Live med en sandblåst metallisk finish er bare 8 mm tykk og er overraskende lett på bare 120 g. Enheten kommer med en 5-tommers HD IPS-skjerm med 2,5D buet glass og har et skjerm-til-kroppsforhold på 75 %. Live kjører på Android 6.0 Marshmallow med ZenUI 3.0 og drives av en 1,4 GHz Quad-core Snapdragon 400-prosessor med Adreno 305 GPU. Det er 2 GB RAM og 16 GB intern lagring som kan utvides opp til 128 GB via microSD-kort. Telefonen drives av et 2650mAh ikke-uttakbart batteri.

Når det gjelder optikk, er det et 13MP bakre skytespill med f/2.0 blenderåpning, en enkelt LED-blits og 5P-objektiv. Frontkameraet er et 5 MP-skytespill med stor 1,4 µm pikselstørrelse, mykt lys LED-frontblits for naturlige hudtoner, 82-graders vidvinkelobjektiv og f/2,2 blenderåpning. Frontkameraet kommer med flere moduser som Real-Time Beautification, HDR Pro, Low-light selfie-modus og Time Lapse.

Telefonen leveres med Dual MEMS (Micro-electrical-mechanical system) mikrofoner som bidrar til å eliminere bakgrunnsstøy og forbedre stemmeoppfanging. En femmagnets høyttaler med en smart forsterker er der for kraftig lyd, og Live pakker også DTS Headphone: X-teknologi over hodetelefoner. Når det gjelder tilkobling, støtter telefonen 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, USB OTG og Dual-SIM-støtte via Hybrid SIM-brett.

Zenfone Live er nå tilgjengelig på Flipkart, Amazon og gjennom andre store nettbutikker så vel som offline-forhandlere i India. Kommer i Navy Black, Rose Pink og Shimmer Gold.

Tags: AndroidAsusNews