WAT Update (KB971033) er live for å drepe sprukne og piratkopierte kopier av Windows 7

Microsoft har gått et skritt foran for å beseire ulovlige Windows 7-brukere som bruker uekte, knekkede og piratkopierte versjoner av Windows 7 OS. EN WAT (Windows Activation Technologies)-oppdateringen er nå live på Windows-oppdateringen som tar sikte på å oppdage mer enn 70 aktiveringsutnyttelser.

KB971033 oppdatering for WAT hjelper til med å oppdage valideringsfeil, aktiveringsutnyttelser og eventuelle tuklingsforsøk som er gjort med viktige Windows 7-systemfiler. Vær oppmerksom på at noen forfalskede kopier av Windows inneholder skadelig programvare.

Årsaker til WAT-oppdatering – Når denne oppdateringen er installert, utfører den en valideringsprosess for kopien av Windows som kjører på datamaskinen. Hvis en valideringsfeil eller aktiveringsutnyttelse oppdages, og du bestemmer deg for ikke å løse valideringsfeilen eller aktiveringsutnyttelsen på det tidspunktet, vil du med jevne mellomrom bli varslet om at kopien av Windows 7 som kjører på datamaskinen din ikke er ekte. Mer her

Merk – Det anbefales å ikke installere denne oppdateringen hvis du kjører ikke-ekte Windows 7. Du kan enkelt unngå det ved å skjule det fra Windows-oppdateringen.

Ansvarsfraskrivelse: Vi anbefaler deg alltid å kjøre en ekte kopi av Microsoft Windows.

Tags: MicrosoftNewsUpdate