WinZip for Windows 8 Tilgjengelig gratis i Windows Store

WinZip er et av de mest populære filarkiverings- og komprimeringsverktøyene for Windows, Mac og Mobile. WinZip er et betalt program med en gratis 21-dagers prøveversjon og standardlisensen koster så mye som $29,95. WinZip-appen for Windows 8 er nå tilgjengelig som en freeware i Windows Store. Appen fungerer i det moderne brukergrensesnittet, og dermed med et helt nytt og annerledes brukergrensesnitt sammenlignet med WinZips skrivebordsklient.

WinZip for Windows 8 tilbyr et rent berøringsvennlig grensesnitt, avanserte delingsalternativer og muligheten til å dele store filer på opptil 2 GB via e-post med ZipSend-integrasjon. Du kan åpne filer og mapper fra PC-en eller skytjenester som Dropbox, Google Drive og SkyDrive, i tillegg til at du kan pakke ut arkivet til alle disse stedene. "Zip Share"-funksjonen gjør det enkelt å trygt dele filer med vennene dine, følgere på sosiale nettverk som Facebook, LinkedIn, Twitter og også via e-post.

Passordbeskyttede viktige filer er sikret med WinZips kryptering av militærkvalitet. Den eksklusive zipx komprimeringsformat kan komprimere filer enda mer, inkludert JPG-er. Med en moderne berøringsvennlig design tilbyr WinZip for Windows 8 en uanstrengt opplevelse på PC-er og hovedsakelig på nettbrett. Den har som mål å levere samme zip-teknologi som skrivebordsversjonen av WinZip, men i en enkel og brukervennlig pakke.

Funksjoner -

  • Lag zip- eller zipx-filer og lagre umiddelbart på din PC, Dropbox, Google Drive eller SkyDrive-konto

  • Åpne .zip- og .zipx-filer umiddelbart fra skrivebordet eller favorittskytjenesten

  • Administrer enkelt WinZip-påloggingsinformasjonen din for Facebook, Twitter, LinkedIn SkyDrive, Google Drive, Dropbox og Zip Send

  • Del enkelt filer, selv veldig store eller hele mapper, til Facebook, LinkedIn eller Twitter

  • Beskytt filene dine med kryptering på banknivå og velg zipx-format for ekstra komprimeringskraft

  • Send veldig store filer – opptil 2 GB med en premium-konto – via e-post med ZipSend-integrasjon

  • Bruk Windows 8 'Del'-sjarmen for å levere zippede filer til kontaktene dine via e-post, sosiale medier eller andre apper

  • Send filer sikkert til mobile enheter med WinZips passordbeskyttelse

Last ned WinZip gratis for Windows 8 [Windows Store]

Tags: Windows 8