Slik løser du inn Google Play-gavekort utenfor USA (i India)

Tilbake i juli kjøpte jeg HTC One og registrerte meg for å motta en Google Play-kreditt på $25 som en del av kampanjen fra HTC for nye HTC One-kunder. Jeg var heldig som fikk mine gratis $25 Google Play Store kredittkode i dag, etter en ventetid på halvannen måned da HTC manglet koder på grunn av stor etterspørsel. Nå er det én begrensning med Google Play-gavekort, at de kun er tilgjengelige for innbyggere i USA. Derfor, hvis du prøver å løse inn koden utenfor USA, vil du se meldingen "Gavekort er ikke tilgjengelig der du bor".

Kanskje, hvis du har et gavekort eller gratis kredittkode for Google Play som du vil bruke utenfor USA (USA), for eksempel i India, så er det en veldig enkel løsning som ikke krever bruk av noen proxy eller VPN. Gå til //wallet.google.com og logg på med Google-kontoen du ønsker å løse inn gavekortet for.

Hvis du allerede har angitt en adresse i kontoen din, åpner du Innstillinger (tannhjulikon) og redigerer hjemmeadressen. I adressen må du skrive inn en gyldig amerikansk adresse. Du kan bruke slektningens adresse som bor i USA eller selve Googles hovedkontor som vist. 😉

De som ikke har spesifisert en adresse tidligere vil bli vist denne siden. Velg 'US' og skriv inn det amerikanske postnummeret for å fortsette.Etter å ha oppdatert adressen, gå til innløsningssiden //play.google.com/redeem og du bør se "Løs inn koden din" nettside med et felt for å legge inn koden og løse den inn.

MERK: Etter innløsning kan ikke hjemlandet ditt (USA) endres hvis du har en Google Play-saldo igjen i lommeboken. Ingen utløpsdatoer gjelder for gavekortet.

Du kan senere sjekke Google Play-saldoen ved å gå til innløsningssiden eller fra fanen Betalingsmåter i Google Wallet-kontoen din.

Etiketter: AndroidGoogleGoogle PlayTips