MIUI 6 Update introduserer enhåndsdriftsmodus for Mi 3 og Mi 4

Det siste4.11.28 programvareoppdatering for MIUI v6 Developer ROM kommer med betydelige forbedringer for startskjerm, kamera, galleri, e-post, Mi App store og nettleser. Av disse er den viktigste endringen introduksjonen av enhåndsdriftsmodus for Mi 3 og Mi 4 som kjører MIUI 6. MIUI 6 har integrert liten skjerm-modus som hjelper deg med å betjene smarttelefonen enkelt med én hånd. Når du aktiverer denne modusen, klemmes skjermen umiddelbart inn i en 3,5-tommers skjerm som er bedre for brukervennlighet, spesielt for brukere med mindre hender.

Selv om en større skjerm definitivt er bra for lesbarhet og bedre seeropplevelse, kan det være et problem for noen når de ikke klarer å bevege tommelen over hele skjermen med enhåndsbruk. Tilsynelatende ser denne funksjonen mer fordelaktig ut for Redmi Note med en 5,5-tommers skjerm enn for enheter som Mi 3 og Mi 4. Ikke bekymre deg, den vil sannsynligvis også være tilgjengelig for Redmi Note når enheten mottar MIUI 6-oppdatering. Apple har implementert en lignende tilnærming på iPhone 6 med "Reachability"-funksjonen som flytter hele skjermens innhold til den nederste halvdelen av skjermen.

Slik bytter du til enhåndsmodus på Mi 3 og Mi 4

For å aktivere enhåndsbetjening i MIUI ROM, bare sveip fingeren fra "Hjem-knappen mot den bakre kapasitive knappen". Dette vil aktivere modusen på høyre side, mens å sveipe fingeren fra hjemmet til venstre (Nylig app-tast) vil aktivere den på venstre side, noe som er praktisk for venstrehendte. Sveiping i motsatt retning vil bringe deg tilbake til fullskjermmodus.

Småskjermmodusen forblir aktiv for startskjermen, apper og spill også. Resten av skjermplassen ser ikke dårlig ut, da den viser den gjennomskinnelige bakgrunnen på hjemmeskjermen og heldigvis ingen dype svarte farger. For å bruke den nye enhåndsmodusen, må du enten ha en Xiaomi Mi 3 eller Mi 4 som kjører på MIUI 6 Developer ROM 4.11.28 (utgitt i dag) eller nyere.

Kreditt: MIUI 6 Enhåndsdriftsmodus [MIUI Forum]

Tags: AndroidMIUITipsUpdateXiaomi