Xiaomi Mi 4 kameraeksempler

Xiaomi Mi 4 nylig lansert i India, er en av de beste smarttelefonene i prissegmentet under 20k. Designet, byggekvaliteten og de flotte maskinvarespesifikasjonene til Mi 4 skiller seg absolutt ut sammenlignet med andre telefoner på markedet med lignende priser. Mi 4 kommer med en 5-tommers Full HD-skjerm, drives av en 2,5 GHz Snapdragron 801-prosessor, Adreno 330 GPU, 3 GB DDR3 RAM, kjører på MIUI 6 og har et 3080 mAh batteri. I tilfelle du har brukt Mi 3 og likt kameraet, vil du garantert elske Mi 4-kameraet fordi det er en av de mest fremtredende funksjonene til Mi 4.

Mi 4 pakker et 13 MP bakkamera med Sony IMX214 stablet CMOS, f/1.8 blenderåpning og en større LED-blits. Den har innebygd sanntids HDR, 4K videoopptaksstøtte @30fps og 720p sakte videoopptak @120fps. Noen kamerafunksjoner inkluderer: Høydynamisk blits (også kjent som Chroma-blits), Refokusering, Autofokus-objektsporing, Skyt først fokus senere og hudutjevning. Det er et 8 MP frontkamera med Sony IMX219-sensor, f/1.8 blenderåpning og 80 graders vidvinkelobjektiv som er i stand til å ta fantastiske selfies. Begge kameraene på Mi 4 har en f/1.8 blenderåpning som slipper inn mer lys og dermed yter bedre under dårlige lysforhold.

For å gi deg en idé, er det nedenforkameraprøver fra Mi 4 13 megapiksel primærkamera. Disse bildene er tatt med standardinnstillinger og er uberørte, i sin originale bildeoppløsning.

Tips – For å se bilder i full størrelse, høyreklikk på et bilde og velg "Åpne bilde i ny fane" mens du ser det i lysboksbildevisning.

    

    

    

    

Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Tags: AndroidPhotosXiaomi