Offisiell IRCTC-app for Android nå tilgjengelig

Indian Railways har endelig sluppet deres offisiell IRCTC Android-app – “IRCTC Connect". IRCTC-appen ble lansert i fjor for Windows Phone 8, og overraskende nok ble den ikke utgitt for de mest populære mobilplattformene – iOS og Android. Endelig har IRCTC-appen blitt lansert for Android-enheter som kjører Android 4.1 og nyere. Appen er tilgjengelig gratis fra Google Play-butikken og er annonsestøttet.

IRCTC Connect er den offisielle billettbestillingsapplikasjonen for indiske jernbaner for Android som gjør online billettsalg mulig hvor som helst, direkte ved å bruke Android-smarttelefonen din. Appen har et enkelt og vakkert brukergrensesnitt, lar brukere bruke sine eksisterende IRCTC-påloggingsdetaljer, og nye brukere kan registrere seg direkte fra appen. Det lar anlegget søke og bestille togbilletter, se bestilte billetter og kansellere billetter også. Som nevnt beholder appen nylig lagt til passasjerdetaljer som er ganske praktisk og viser varsler for din kommende reise.

       

IRCTC har begrenset bruken av appen deres mellom kl. 08.00 og 12.00. I løpet av dette intervallet kan du bestille billetter online via det offisielle IRCTC-nettstedet. Brukere kan sjekke PNR-status for bestillingen, se tilgjengelighet for flere tog samtidig og legge til passasjerinformasjon fra historikken. IRCTC har også gitt en detaljert brukerveiledning med skjermbilder for å gjøre det enklere for sluttbrukere, spesielt nybegynnere, å komme i gang med sin nye mobilapp for Android.

         

Dette er den første versjonen av IRCTC Android-appen, så forvent forbedringer og feilrettinger i fremtidige oppdateringer. Mens vi prøvde appen, var vi verken i stand til å se de tidligere bestillingene våre, eller kansellerte billetter viste noe. Dette kan muligens være et teknisk problem. Brukere kan gi tilbakemelding og se kundeservicekontaktinformasjon fra selve appen.

Last ned den offisielle IRCTC Android-appen [Google Play]

Tags: AndroidMobileNews