Last ned den offisielle brukerveiledningen for iOS 5 for iPhone, iPad og iPod Touch

iOS 5 ble nylig utgitt for offentligheten og Apple erklærte nettopp at "Mer enn 25 millioner kunder bruker allerede iOS 5, i løpet av de første fem dagene etter utgivelsen." iOS 5 kommer med over 200 nye funksjoner, og de som har oppgradert sin iPhone, iPad eller iPod touch til den nye iOS 5 eller fått en ny enhet, vil kanskje sjekke den offisielle, omfattende brukerveiledningen utgitt av Apple. Det definitive Håndbok kommer hendig og gjør det virkelig enklere å bli kjent med alle de nye funksjonene og funksjonene som tilbys av iOS 5.0-programvaren.

Brukerveiledningen for iOS 5 er tilgjengelig for iPad, iPhone og iPod touch; både som PDF og i et hendig eBok-format i iBookstore. Dette 163 side detaljert PDF inneholder alt du trenger å vite om enheten din som kjører iOS5.

Den gir en oversikt over enheten, hjelper med å komme i gang, angir grunnleggende, beskriver funksjonaliteten til Siri, iCloud, Newsstand, nye kameraalternativer, Påminnelser osv. Guiden har et stort kapittel om 'Innstillinger' som lar deg konfigurere enheten, angi appalternativer, legg til kontoer og administrer andre preferanser. Dette inkluderer de generelle innstillingene, varsler, tilkoblingsalternativer, innstillinger for apper og mye mer.

Totalt sett er det 32 ​​viktige kapitler i hele brukerveiledningen for iPhone. Den har også 2 vedlegg, som diskuterer alle viktige feilsøkingstips, støtte og annen informasjon. Absolutt, dette er en må-ha-guide spesielt for nye og ikke-teknologiske iOS-brukere.

Last ned iOS 5.0 offisiell brukerveiledning/manual –

  • iPhone-brukerveiledning for iOS 5.0 – PDF | eBok
  • Brukerveiledning for iPad for iOS 5.0 – PDF | eBok
  • iPod touch brukerveiledning for iOS 5.0 – PDF | eBok
Tags: AppleGuideiOSiPadiPhoneiPod TouchTutorials