OnePlus Launcher Legger til muligheten til å skjule apper fra appskuffen

En ndroid-brukere må være oppmerksomme på appskuffen, et sted hvor du kan finne alle appene som er installert på telefonen. Eventuelt foretrekker de fleste av oss å plassere de ofte brukte appene på startskjermen for raskere tilgang.

Apropos OnePlus-telefoner, lager OnePlus-lanseringen fungerer utmerket, men tilbyr ikke et alternativ for å skjule appene fra appskuffen. Dette er noe som var til stede tidligere på OnePlus One, men nyere telefoner som OnePlus 3, 3T, 5, 5T og 6 lar deg ikke skjule appene.

Det er fordi OnePlus-starteren på OxygenOS mangler funksjonaliteten til å skjule apper i appskuffen. Selv om man fortsatt kan skjule appene ved å bruke en tredjepartsapp som Nova launcher, er det ikke den best mulige måten.

Heldigvis har en nylig oppdatering for OnePlus launcher-appen lagt til muligheten til å skjule apper i skuffen. Dette gjør det mulig for OnePlus-enhetseiere å enkelt skjule apper uten å bruke en løsning.

Å skjule spesifikke apper fra appskuffen er nyttig når du vil skjule noen personlige apper for nysgjerrige øyne eller bare ønsker å skjule de ubrukte appene. La oss nå veilede deg gjennom trinnene for å skjule apper på OnePlus-smarttelefoner.

I SLEKT: Slik skjuler du bilder på OnePlus-telefoner ved hjelp av den innebygde Lockbox

Slik skjuler du apper på OnePlus med Stock Launcher

  1. Søk etter OnePlus Launcher på Google Play og oppdater den.
  2. Åpne appskuffen og du vil se et nytt "Skjult rom"-alternativ.
  3. For å gå inn i Hidden Space, sveip fra sideområdet mot høyre.
  4. Når du er inne, trykker du på redigeringsikonet og velger appene du vil skjule.
  5. Gå tilbake og du kan se alle de skjulte appene.
  6. For å vise en app, trykk lenge på den spesifikke appen og velg Vis. Alternativt kan du trykke på rediger og fjerne merket for appene for å vise dem på én gang.

Les også: Slik løser du problemet med OnePlus fingeravtrykkskanner

De skjulte appene vises ikke når du utfører et søk i appskuffen.

Det er verdt å merke seg at appene du skjuler forblir synlige på startskjermen til du fjerner snarveien.

Vi har prøvd dette på OnePlus 5T, men prosessen skal fungere på enheter som OnePlus 6, OnePlus 5, OnePlus 3 og OnePlus 3T. Bare sørg for at aksjestarteren er oppdatert til den nyeste versjonen.

Tags: AndroidAppsOnePlusOxygenOSTips