Slik fester du din egen kommentar på Instagram-innlegg

Tilbake i juli i fjor rullet Instagram ut festede kommentarer til alle. Denne funksjonen lar Instagram-brukere feste favorittkommentarene sine til toppen av innleggene sine. Når du fester noens kommentar, vises den i starten av kommentarfeltet. Dette er virkelig en fin måte å fremheve de beste og mest engasjerende kommentarene laget av folk på Instagram-innlegget ditt. Akkurat som Instagram kan man feste spesifikke kommentarer på YouTube-videoene deres. På samme måte kan du feste en samtale på Snapchat og feste meldinger på Facebook-eide WhatsApp.

Kan du feste din egen kommentar på Instagram?

Mens festede kommentarer på Instagram kommer godt med, men det er en hake. I motsetning til YouTube, kan du ikke feste din egen kommentar på et Instagram-innlegg laget av deg. Instagram lar deg bare feste andres kommentarer slik at de alltid forblir øverst i kommentartråden på innleggene dine. Når det er sagt, er det mulig å pinne din egen kommentar på Instagram Live.

Hvis du prøver å feste din egen kommentar, er svar og slett de eneste to tilgjengelige alternativene.

Jeg kan ikke komme på en grunn til at Instagram ikke har implementert denne grunnleggende, men viktige funksjonaliteten ennå. Det er mange Instagram-brukere og influencere som liker å følge opp et innlegg med en kommentar. Selv om man alltid kan redigere innlegget deres når som helst, kan din egen kommentar festet på toppen av en samtale gjøre en forskjell.

Dessverre er det ingenting du kan gjøre med manglende evne til å feste din egen Instagram-kommentar. Det er ingen løsning for å få dette til å fungere.

Slik fester du en kommentar på et Instagram-innlegg

Hvis du vil feste noen andres kommentar til innlegget ditt, kan det enkelt gjøres. Slik kan du gjøre det på iPhone eller Android. Merk at du ikke kan feste kommentarer på andres Instagram-innlegg.

Før du går videre, vær oppmerksom på at Instagram varsler den relevante personen når du fester kommentaren deres.

  1. Sørg for at du kjører den nyeste versjonen av Instagram-appen.
  2. Åpne et av Instagram-innleggene dine og se alle kommentarene.
  3. Finn en kommentar du vil feste. Sveip deretter til venstre på den aktuelle kommentaren og trykk på tommelnålikonet. (Merk: Ikke sveip helt til venstre, da det vil slette kommentaren helt.)
  4. Den festede kommentaren vil nå vises øverst Festet etiketten ved siden av.

Det er verdt å nevne at du kan feste opptil tre kommentarer om gangen på innlegget ditt. Hvis du ønsker å feste en annen persons kommentar, må du først løsne en av de festede kommentarene.

For å løsne en kommentar, bare sveip til venstre og trykk på knappenålen igjen. Trykk på "Løsne" for å bekrefte.

LES OGSÅ: Slik ser du innlegg du har likt på Instagram på datamaskin

Slik fester du din egen kommentar på Instagram Live

Brukere kan feste sine egne kommentarer når de går live på Instagram. Å gjøre slik, skriv inn og legg inn en kommentar i livevideoen din på Instagram. Trykk deretter på kommentaren din og velg "Fest kommentar". Kommentaren vil nå vises med en festet tag i Instagram-livestrømmen din.

For å løsne kommentaren, trykk på den festede kommentaren igjen og velg "Løsne kommentar".

Tags: AppsInstagramSocial MediaTips