Ringing Bells Freedom 251 - Verdens billigste smarttelefon lansert i India for Rs. 251

Du har kanskje hørt om disse flaggskip-morder-smarttelefonene som prøver å kutte de større merkene på det de gjør. Men det er ett selskap fra India som heter 'Ringing Bells' som vil slå alle når det kommer til prisen og spesifikasjonene som telefonen tilbyr. Rs. 251. Ja, du hørte oss riktig, 251 INR for en smarttelefon som kjører på Android, satt sammen her i India. Les videre.

TrekkDetaljer
Vise4" IPS
Prosessor 1,3 GHz firekjerner
RAM1 GB
Hukommelse8 GB som kan utvides til 32 GB
OSAndroid 5.1 Lollipop
Batteri 1450 mAh
Kamera 3,2 MP bak og et 0,3 MP frontkamera
Tilkobling3G, Dual SIM

Freedom 251 er rettet mot ideen om å gi enhver person i landet større tilgang til teknologi, Ringing Bells får telefonen lansert av ingen ringere enn landets forsvarsminister Mr. Manohar Parrikar. Telefonen kommer med mange forhåndslastede apper som er grunnleggende for hver bruker med en smarttelefon, inkludert sosiale medier, kvinners sikkerhet, medisinsk hjelp og en rekke andre ting. Noen få av dem inkluderer Swachh Bharat, Fisherman, Farmer, WhatsApp, Facebook, YouTube, etc.

En rask titt på Freedom 251 (faktiske bilder)

Dette er et første tilbud i sitt slag, og vi er sikre på at ingen kinesisk smarttelefonprodusent vil kunne slå disse spesifikasjonene og prisene. Telefonen starter på registrering klokken 06.00 i morgen tidlig og stenger 21. februar klokken 20.00. Telefonen vil være tilgjengelig lokalt for kjøp og vil etter sigende bli levert innen 30. juni.

Telefonen kommer med 1 års garanti og selskapet har hele 650+ servicesentre spredt over hele India. Strålende trekk ifølge oss! Følg med når vi kommer med mer informasjon.

Bildekreditt: ETTelecom