Hvordan se Instagram-historier anonymt på datamaskinen

Historier vitner om høyt engasjement blant populære sosiale medienettverk som Facebook, Instagram og WhatsApp. De er bare synlige i 24 timer, men det er mest sannsynlig at venner og følgere legger merke til dem. Akkurat som Facebook Stories, kan Instagram-brukere enkelt finne ut hvem som har sett historiene deres.

Kanskje, hva om du vil se noens Instagram-historie anonymt? Med dette mener vi at du fremstår som usynlig for profileieren siden navnet ditt ikke vises i historiens seerliste.

Kan jeg se Instagram-historier uten at de vet det?

Selv om det ikke er noen offisiell måte å anonymt se Instagram-historier, er det få løsninger som du kan bruke til å se Insta-historier i hemmelighet. Det kommer godt med når du ønsker å forfølge eller se historier anonymt uten å la personen vite at du har sett historien deres.

Selv om det er flere nettjenester for å se Instagram-historier uten en konto og til og med laste dem ned. Imidlertid fungerer de fleste av dem enten ikke ordentlig eller mangler funksjoner som massenedlasting av innlegg, historier og høydepunkter.

Heldigvis, Qoob historier, en skrivebordsapp tilgjengelig for Windows, Mac og Ubuntu gjør slike ting til et stykke kake. I tillegg til å la deg se Instagram-historier anonymt, tilbyr den muligheten til selektivt å laste ned innhold fra Instagram. Innholdet kan inkludere bilder, videoer, historier, høydepunkter og til og med merkede innlegg. Qoob Stories lagrer mediene i høy kvalitet og organiserer det automatisk i dedikerte mapper for individuelle profiler. Dette gjør det absolutt lettere å finne de nedlastede tingene.

Uten videre, la oss se hvordan du kan se på Instagram Stories anonymt ved å bruke Qoob Stories.

Hvordan se historier anonymt på Instagram

Før du fortsetter, vær oppmerksom på at du trenger enten det personlige eller det profesjonelle abonnementet på Qoob Stories for å laste ned Instagram Stories. I mellomtiden lar startplanen deg bare laste ned bilde- og videoinnlegg med visse begrensninger.

Når du har lisensen til Qoob Stories-appen, følger du trinnene nedenfor.

  1. Last ned Qoob Stories og installer den på din PC eller Mac.
  2. Start programmet og aktiver det med lisensnøkkelen for å låse opp begrensningene.
  3. Klikk på profilikonet øverst til høyre og velg "Logg inn".
  4. Skriv inn Instagram-brukernavnet og passordet ditt, og trykk på "Logg Inn"-knappen.
  5. Skriv inn et brukernavn eller hashtag for Instagram-kontoen i søkefeltet øverst.
  6. Klikk på "Last ned"-knappen.
  7. Valgfri – Klikk på innstillingsikonet ved siden av Last ned-knappen for å velge tilpassede nedlastingsalternativer. Sørg for at alternativet "Last ned historier" er aktivert.
  8. Qoob Stories vil nå vise det totale antallet varer som er lastet ned. Klikk på et bestemt brukernavn (eller høyre pilikon) for å se medieinnholdet til en profil i applikasjonen.
  9. Klikk på "Historier"-fanen for å anonymt sjekke historiene lastet ned fra Instagram. I tillegg kan du se Instagram-høydepunkter anonymt hvis de er tilgjengelige.
  10. Klikk på en bestemt historie for å bare se den i en filviser på datamaskinen din.

TIPS: Hold markøren over en historie og klikk på "mappeikonet" for å se filene i den relevante katalogen på PC-en din. Mens historier lagres i MP4-format, lastes bilder og videoer ned i JPEG.

Merk: Det er ikke mulig å laste ned innhold (inkludert historier) fra private kontoer fordi bare godkjente følgere kan se innleggene og historiene deres.

Vår dom

Hvis du ikke har noe imot å betale for et abonnement, er Qoob Stories virkelig et kraftig, effektivt og et av de beste verktøyene der ute. Appen har et brukervennlig grensesnitt og et moderne design for å forenkle oppgaven. Dessuten er det forskjellige innstillinger som man kan tilpasse i appens preferanser. Den eneste ulempen er at du ikke kan lagre historier med mindre du logger på Instagram-kontoen din.

Tags: AppsInstagramInstagramhistorierPersonvernSosiale medierTips