Slik ser du tidsstemplet på Facebook Messenger 2021

Tidsstempel i meldingsapper er avgjørende når du vil vite nøyaktig tidspunkt for en spesifikk melding ble sendt eller mottatt under en samtale. Mens Facebook-eide WhatsApp tydelig viser tidsstemplet ved siden av individuelle chat-meldinger. På den annen side lar Instagram deg se tidsstemplene til DM-er, men skjuler dem i hovedchatvinduet.

I mellomtiden må de som bruker Messenger-appen ha lagt merke til at det ikke er noe alternativ for å se meldingstid i Messenger. Skjønt Facebook viser dato og klokkeslett i begynnelsen av en ny eller oppfølgingssamtale på en bestemt dag. Det er imidlertid ingen måte å sjekke tidsstemplet til individuelle chat-meldinger i Messenger-appen, både på iPhone og Android. Jeg føler at tidsstemplene er skjult for å holde chat-opplevelsen ren.

Så hva kan man gjøre hvis de vil se tidspunktet en melding ble sendt på Messenger? Heldigvis er det en enkel løsning for å se tidsstemplene på Messenger. Tilsynelatende holder Facebook oversikt over alle tidsstemplene, men velger å holde dem skjult i Messenger-appen.

Hvorfor er tidsstempler nødvendige? Ved å bruke et tidsstempel kan man finne nøyaktig tidspunkt for sendte og mottatte meldinger på Messenger. På denne måten kan du ganske enkelt se når noen sendte en melding eller når du sendte melding til en person. Når det er sagt, er det ikke mulig å se meldingen sett tid eller når en melding ble lest på Facebook Messenger.

La oss nå finne ut hvordan du kan se den nøyaktige tiden en Facebook-melding ble sendt eller mottatt.

Slik ser du meldingstid i Messenger

Siden Messenger-appen ikke viser tidsstemplet, må du få tilgang til Messenger på datamaskinen. For dette kan du enten besøke facebook.com, messenger.com eller bruke Facebook Messenger-skrivebordsappen for Windows og Mac.

For å sjekke tidspunktet for meldinger i Messenger, åpne den aktuelle chat-samtalen på messenger.com. Hold deretter musepekeren over den spesifikke meldingen i chattevinduet. Du kan nå se tidsstemplet for hver melding sammen med datoen. Merk at tidsstemplet forblir synlig så lenge du plasserer markøren over en chat-melding.

P.S. Jeg er enig i at denne prosessen egentlig ikke er sømløs, men den får jobben gjort.

Tags: FacebookMessagesMessengerSocial MediaTips