Slik setter du hjulene på pause på Instagram 2021 for iPhone og Android

Siden forbudet mot TikTok i India, har Instagram Reels sett en massiv vekst i land som India hvor kortformat videoinnhold er den nye kjepphest. De som elsker å se kreative og morsomme ruller må ha lagt merke til at det ikke er noen mulighet for å sette Instagram Reels på pause. Vel, tidligere kunne man stoppe en snelle ved å trykke på skjermen, men den funksjonaliteten har endret seg nå. Hvis du trykker på en spole nå, demper Instagram-appen bare lyden mens spolevideoen fortsetter å spille.

Instagram Reels stopper ikke?

Det ser ut til at Instagram har fjernet pausefunksjonen hovedsakelig fordi Reels har en opptaksgrense på 30 sekunder, og en person kan spille dem av på et blunk. Hjulenes video fortsetter å spille selv når du trykker på 3-punktsmenyknappen. Dessuten ser det ut til at du ikke kan sette hjulene på pause på en bedriftskonto.

Hvorfor er pausealternativet viktig? Mens de fleste brukere ikke bryr seg om å sette en snelle på pause. Når det er sagt, kan behovet for å pause hjulene på Instagram oppstå når du vil fryse et øyeblikk eller en ramme i en spolevideo. Hvis du gjør det, kan du også ta et tydelig skjermbilde av hjulet.

Så, hva kan jeg gjøre for å sette en Instagram-rulle på pause? Heldigvis er det en vei ut for å gjøre denne lille oppgaven.

Slik pauser du Instagram-ruller

For å sette en snelle på Instagram på pause, åpne en haspel og hold fingeren nede på skjermen. Merk at spolevideoen vil begynne å spille igjen så snart du løfter fingeren fra skjermen.

Det fungerer på samme måte som du setter en historie på pause på Instagram eller Facebook-appen for iPhone og Android.

Hvordan pause Instagram Reels på Facebook

Hvis du har koblet Instagram Reels til Facebook, kan de offentlige hjulene dine vises til alle på Facebook. Ironien er at Instagram Reels anbefalt på Facebook fortsetter å ha den gamle "trykk for å sette på pause" trekk. Det samme gjelder for hjul opprettet i Facebook-appen.

For å sette hjulene på pause på Facebook, trykker du bare én gang på skjermen, og hjulvideoen stopper umiddelbart. For å gjenoppta avspillingen av spolevideoen, trykk på skjermen igjen.

LES OGSÅ: Kan du arkivere Reels på Instagram 2021?

Hvordan sette en Instagram-historie på pause

Hvis du bruker nettversjonen av Instagram på en PC eller Mac, kan du ganske enkelt spille av og pause en bestemt historie på Instagram. Å gjøre slik,

  1. Besøk instagram.com i en nettleser på datamaskinen din.
  2. Åpne en historie fra Stories-delen øverst på nettsiden.
  3. For å sette en Insta-historie på pause, klikk på "Pause”-knappen øverst til høyre i historievinduet.
  4. Trykk på "Spill"-knappen for å fortsette å se historien.

I mellomtiden er det bare å trykke og holde på skjermen for å sette historier på pause i Instagram-appen.

LES OGSÅ:

  • Slik sjekker du antallet visninger på Instagram-hjulene
  • Hvor er utkastene mine på Instagram
  • Slik deler du hele hjulene på Instagram Story
  • Lag Instagram-ruller med bilder og musikk
Tags: FacebookInstagramInstagramhistorierReelsTips