Slik slår du av sendt meldingslyd på WhatsApp for iPhone

Samtaletoner aka popup-lyden for innkommende og utgående meldinger kan være veldig irriterende og distraherende for de fleste brukere. Dette er varsler du hører når du sender eller mottar en melding i meldingsapper som WhatsApp. Det er generelt en god idé å slå av chattelyden hvis du ofte bruker WhatsApp for utvidede tekstchatter med dine kjære. På denne måten vil du ikke plage menneskene rundt deg med uønskede lyder.

Som standard er samtaletonene aktivert på WhatsApp for iPhone. Personlig liker jeg ikke å høre en poppende lyd under en chat-samtale siden det er mer påtrengende enn praktisk. Mens man alltid kan sette sin iPhone i stille modus for å slå av sendt meldingslyd på WhatsApp. Det er imidlertid ikke en gjennomførbar løsning, da dette også vil dempe hele enhetsvarslene dine.

Vel, WhatsApp inkluderer en innstilling for å kontrollere lyder i appen slik at brukeren kan bestemme hva som fungerer best for dem. La oss nå se hvordan du kan slå av samtaletonen i WhatsApp på iPhone. Dette skal fungere på iPhone XR, XS, iPhone 11, iPhone 12 og alle andre iPhones som kjører på iOS 14 eller nyere.

Slik slår du av samtaletone i WhatsApp for iPhone

  1. Åpne WhatsApp og trykk på Innstillinger-fanen nederst til høyre.
  2. Naviger til Varsler >Varsler i appen.
  3. Slå av veksleknappen ved siden av "Lyder“.

Det er det. Nå vil du ikke høre noen varslingslyd når du sender en melding til en individuell kontakt eller en gruppe på WhatsApp.

LES OGSÅ: Slik laster du ned WhatsApp-talemeldinger på iPhone

Hvordan fungerer varslingsinnstillingen for WhatsApp i appen?

Når du demper lyden for sendte meldinger, blir lyden for varsler om innkommende meldinger også slått av mens du bruker appen. Dette betyr at alle varsler du får mens du bruker WhatsApp (i forgrunnen) vil bli dempet. Du vil fortsatt få varsler og bannere øverst på skjermen med mindre du har deaktivert dem. Når det er sagt, vil varslingslyder for innkommende meldinger fortsette å dukke opp når du ikke er i appen.

Kan hende du også liker:

  • Hvordan dempe noens samtaler på iPhone
  • Slik deaktiverer du automatisk lukkerlyden på iPhone
  • Svar raskt på WhatsApp-meldinger fra låseskjermen på iOS 15
Tags: iOS 14iPhoneMessagesVarslingerTipsWhatsApp