Slik ser du visninger på Instagram-ruller-video

TikTok-rivalen, Instagram Reels, er svært populær i India for kreativt videoinnhold i kort form. Sneller er også tilgjengelig i USA og 49 andre land over hele verden. Mens du nyter Reels, må du ha lagt merke til at Reels viser det totale antallet likes og kommentarer. Antallet visninger av hjul kan imidlertid ikke sees noe sted.

Kanskje, hvis du elsker å lage Reels på Instagram, kan du være nysgjerrig på å vite antallet visninger på dine publiserte Reels. Grunnen er at alle ønsker å finne ut hvor mange som så på Instagram-hjulene deres. I tillegg til antall likerklikk og kommentarer, kan antall visninger på hjul hjelpe deg med å bestemme rekkevidden og engasjementet deres. Selv om Instagram varsler at hjulet ditt har mer enn 500 eller 1000 avspillinger Aktivitet fanen, men det er ikke det faktiske antallet visninger.

Heldigvis er det mulig å se visninger på Reels uten å trenge Instagram Insights, en funksjon som krever at du har en bedrifts- eller skaperkonto på Instagram. Ja, du kan se hvor mange visninger en Instagram Reel har fått selv med en personlig konto.

La oss nå finne ut hvordan du kan se antall visninger av individuelle hjul på Instagram for iPhone og Android.

Slik sjekker du visninger på Instagram-hjul

  1. Åpne Instagram-appen og trykk på profilbildet ditt nederst til høyre.
  2. På profilskjermen trykker du på Sneller-fanen i midten.
  3. Sneller-delen viser alle hjulene du har delt (i kronologisk rekkefølge) og inkluderer en dedikert mappe for å se utkastene til Instagram-hjulene dine.
  4. Se antall visninger hver hjul har fått på Instagram. Visningstallene kan sees nederst til venstre på et bestemt hjul ved siden av Play-ikonet.

TIPS: Sveip nedover skjermen for å oppdatere profilsiden og se det oppdaterte antallet visninger av hjulene dine.

LES OGSÅ: Slik deler du Instagram-hjul til Facebook-hjul

Slik sjekker du at visninger teller på andres hjul

For å se visningstallene til en annens hjul, åpne den aktuelle rullen i Instagram-appen. Deretter trykker du bare på numerisk tekst synlig under Like-knappen (hjerteikon).

Du kan nå se det totale antallet spiller (visninger) og likes på den spesifikke rullen.

Man kan til og med se listen over folk som har likt den Reel og kan til og med følge dem. Denne metoden lar deg sjekke visninger på dine egne hjul også.

LES OGSÅ: Hvordan lage Instagram-ruller med bilder og musikk

Kan jeg se hvem som har sett på Instagram-rullene mine?

Nei, det er ingen måte å se hvem som så på hjulene dine på Instagram. Du kan bare se det totale antallet visninger av hjul. Denne praksisen er lik på de fleste sosiale medieplattformer, inkludert YouTube, Facebook og TikTok.

Hvis du er ivrig etter å vite om en av dine Instagram-følgere har sett hjulene dine, så er det en vei ut. Bare del hjulet til Instagram-historiene dine også ved å bruke alternativet "Legg til hjul i historien din". På denne måten kan du finne personene som så på Instagram-hjulet ditt.

I SLEKT: Slik ser du hvem som likte hjulene dine på Instagram

LES OGSÅ:

  • Slik setter du hjulene på pause på Instagram 2021
  • Hvordan arkivere Instagram-ruller-video
  • Kan jeg slå av antall visninger på Instagram-videoer
Tags: InstagramReelsSocial MediaTips