Meizu lanserer M3-er på inngangsnivå med 5" HD-skjerm, fingeravtrykkskanner som starter på Rs. 7 999

Meizu er et veldig populært merke i Kina og ganske vellykket også. I fjor så vi dem bringe inn noen enheter til India; Selv om de første fikk en viss suksess, satte de senere ikke opp for mange funksjoner i konkurransen, og siden da har Meizu hatt en veldig rolig tid. De ønsker å bryte stillheten ved å lansere en enhet som faller inn under inngangsområdet / rimelige segmentet der Xiaomi dreper den med sine Redmi 3s og 3s Prime. Meizu har offisielt lansert M3S i India for en startpris på 7 999 INR. Så hva tilbyr telefonen og hva er de forskjellige alternativene og hvordan klarer den seg mot konkurrentene? Les videre:

Meizu M3s er en hendig telefon som kommer med en 5-tommers skjerm som er innebygd i en metallisk unibody-design som veier rundt 138 gram og er 8,3 mm tykk. Den generelle designen er ikonisk for Meizu-serien med telefoner med hjem-knappen på forsiden som gjør mange funksjoner og integrerer enfingeravtrykkskanner også. At 5" skjerm kommer med en oppløsning på 1280×720 pakking i 296 piksler per tomme som er under den laminerte skjermen og et 2,5D glass i naturen

Under panseret kommer M3s med enMediaTek MT6750 Octa-core brikkesett som er klokket til 1,5 GHz kombinert med en Mali 860 GPU. Det er 2 varianter her, den ene er 2GB RAM med 16GB internminne og 3GB RAM med 32GB internminne. Telefonen pakker en 3020mAh batteri som ikke kan fjernes. Telefonen kjører på Flyme UI bygget av Android Lollipop, ja du leste riktig.

M3s kommer også med en 13 MP bakre kamera med f/2.2 blenderåpning, PDAF og LED-blits mens frontkameraet er et 5MP skytespill med f/2.0 blenderåpning og autoeksponeringsevne. På tilkoblingsfronten kommer telefonen med et dobbelt hybrid SIM-spor og har sensorer som et digitalt kompass, gravitasjonssensor og sensor for omgivelseslys.

2GB RAM-modellen er priset til 7 999 INR mens 3GB RAM-varianten er priset til 9 299 INR. Dens nærmeste konkurranse er Redmi 3s Prime som kommer inn på 8 999 INR, som når det vurderes fortsatt er bedre når det gjelder spesifikasjoner og priser også. Men gitt det faktum at Flyme UI har noen unike triks i ermet, ville det vært en interessant konkurranse. Telefonen kommer i sølv, grå og gullfarger og vil snart selges eksklusivt på Snapdeal.

Tags: AndroidNews