Last ned Microsoft Edge Dev Build 76.0.161.0 for macOS

Microsoft har i dag sluppet den første forhåndsvisningen av sin nye Chromium-baserte Edge-nettleser for macOS. Forhåndsvisningsbyggene til Microsoft Edge for Mac er nå tilgjengelige via Microsoft Edge Insider Channels. Per nå har Microsoft lansert Canary-bygget av den nye Edge for macOS 10.12 og nyere. Når det er sagt, vil en Dev-build snart bli utgitt, mens en offentlig beta kommer en gang i fremtiden. De som ikke er klar over det, kanariske bygg oppdateres daglig, mens Dev-bygg oppdateres ukentlig. En Dev-bygg er derfor mer stabil enn Canary. De som er interesserte kan også installere og prøve bygg fra forskjellige kanaler side ved side.

Heldigvis har WalkingCat lekket direkte nedlastingskoblinger til Microsoft Edge Dev Build 76.0.161.0 for macOS. Linkene fører til Microsoft-servere, så du trenger ikke å bekymre deg for autentisiteten deres.

Edge for Mac 76.0.161.0, Canary //t.co/4ovVEHnnOU Dev //t.co/9TYnt90CRv

— WalkingCat (@h0x0d) 18. mai 2019

Last ned Edge Dev Build for Mac [Offisielt installasjonsprogram]

Last ned Edge Canary Build [Microsoft Edge Insider]

Hvordan installere Microsoft Edge-nettleseren på Mac

For å installere Edge på macOS, last ned Dev eller Canary byggepakken. Åpne .pkg-filen og fullfør installasjonsprosessen. Kjør deretter Microsoft Edge fra dokken.

Microsoft Edge for macOS er basert på Chromium og tilbyr de samme funksjonene som finnes i Windows-versjonen av Edge. Brukergrensesnittet og det generelle utseendet er imidlertid skreddersydd for å matche opplevelsen macOS-brukere forventer av det. I tillegg inkluderer den Touch Bar-integrasjon for nettstedsnarveier, fanebytte og videokontroller. Du vil også kunne bruke styreflatebevegelser for kjent navigering.

Via [9to5Mac]

Tagger: ChromiummacOSMicrosoftMicrosoft Edge